Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 24/09 kl. 10:00
149,95 kr.
Diversa NutriPlant 5L akvariesoil, jord til at plante akvarieplanter i. køb online her!
search
search
  • Diversa NutriPlant 5L akvariesoil, jord til at plante akvarieplanter i. køb online her!
149,95 kr.

Diversa NutriPlant 5L

DI-120098

Diversa NutriPlant 5L er et specialiseret akvariesubstrat designet til at fremme sund vækst af akvarieplanter. Det er beriget med essentielle næringsstoffer, herunder mikronæringsstoffer, mineraler og organiske stoffer, der giver alle de nødvendige komponenter for stærk rodudvikling og plantevitalitet. Dette substrat fungerer som et frugtbart lag, der forbedrer næringsoptagelsen gennem planternes rødder, hvilket resulterer i frodig og livlig vækst.

Derudover forbedrer Diversa NutriPlant vandkvaliteten ved at fungere som et naturligt filter, reducere urenheder og opretholde rene vandforhold, hvilket er gavnligt for både planter og fisk. Det er let at anvende og kræver kun en jævn fordeling i bunden af akvariet, før der tilsættes vand.

På lager i Viborg

Diversa NutriPlant 5L er et avanceret akvariesubstrat designet specifikt til at støtte sund vækst og vitalitet hos akvarieplanter. Dette substrat er formuleret med en kombination af Nødvendige næringsstoffer, mineraler og organiske forbindelser, der skaber et frugtbart miljø, hvor planter kan trives. Egnet til både begyndere og erfarne akvarister, skaber Diversa NutriPlant et optimalt fundament for en frodig og levende undervandsverden.

Denne brugervejledning vil guide dig gennem produktets egenskaber, anvendelsesmetode, fordele og mulige ulemper, så du kan få det bedste ud af Diversa NutriPlant i dit akvarium.

Vigtigste funktioner og fordele ved Diversa NutriPlant 5L

Næringsrig sammensætning

 Gode næringsstoffer Diversa NutriPlant 5L er beriget med mikronæringsstoffer og mineraler, der er afgørende for plantens vækst. Det indeholder jern, kalium, magnesium og andre næringsstoffer, der fremmer sund bladvækst og levende farver.

Organiske forbindelser: Substratet er også forstærket med organiske forbindelser, der tilfører yderligere næringsstoffer og understøtter den mikrobielle aktivitet, der forbedrer næringsstofcyklussen og optagelsen i substratet.

  Neutral pH:I modsætning til nogle andre substrater er Diversa NutriPlant pH-neutralt, hvilket gør det egnet til en bred vifte af ferskvandsplanter uden væsentligt at ændre vandkemien.

Fremmer sund roduvikling

Porøs struktur:

Substratets granulære sammensætning tillader optimal rodindtrængning og udvikling. Granulernes porøse natur fremmer gasudveksling, hvilket er essentielt for sunde rodsystemer.

   Forbedrer næringsstofoptagelse: Ved at levere et stabilt medium hjælper Diversa NutriPlant planter med at få mere effektiv adgang til næringsstoffer, hvilket resulterer i kraftig vækst og sundere planter.

 Forbedrer vandkvaliteten

Naturlig filtrering:

Diversa NutriPlant 5L fungerer som et naturligt filter og hjælper med at fjerne toksiner og overskydende næringsstoffer fra vandsøjlen. Det understøtter gavnlige bakteriekolonier, der nedbryder organisk affald, hvilket bidrager til klarere vand.

   Reducerer algevækst: Ved at optimere næringstilgængeligheden for planter hjælper substratet med at forhindre næringsspidser, der kan fremme algevækst, hvilket sikrer et renere og sundere akvariemiljø.

 Nem at anvende

Klar til brug:

Diversa NutriPlant 5L er klar til brug direkte fra posen. Ingen forudgående skylning eller forberedelse er nødvendig. Fordel det blot jævnt på akvariebunden før påfyldning af vand.

Langtidsholdbart Substratet forbliver effektivt i en længere periode og frigiver gradvist næringsstoffer over tid for at opretholde plantens sundhed uden behov for hyppig udskiftning.

Alsidighed og æstetik

   Velegnet til forskellige opsætninger:

Uanset om du skaber et tæt beplantet akvarium eller et enkelt ferskvandsakvarium, kan Diversa NutriPlant 5L bruges som primært substrat eller som baselag under dekorativt grus.

   Naturligt udseende:

Substratets mørke, naturlige farve forbedrer akvariets visuelle appel ved at skabe en kontrast til planternes levende farver og fisk.

Anvendelsesinstruktioner

   Før du tilføjer Diversa NutriPlant 5L, skal du sikre dig, at akvariet er rent og fri for affald. Det anbefales at placere substratet i et tørt akvarium, før du tilføjer vand for at undgå uklart vand.

  

Lagdeling af substratet

    For at opnå optimale resultater skal du sprede et lag af Diversa NutriPlant 5L jævnt over bunden af akvariet. Den anbefalede dybde er omkring 2-3 cm, afhængigt af tankens størrelse og de planter, der skal dyrkes.

   For større planter med dybere rodsystemer kan et tykkere substratlag på op til 5 cm være gavnligt.

Tilsætning af vand

   Når du fylder akvariet med vand, skal du hælde vandet langsomt over en tallerken eller en anden flad overflade for at minimere forstyrrelsen af substratlaget. Dette hjælper med at forhindre uklart vand og holder substratet jævnt fordelt.

  

Plantning

   - Begynd plantningen ved forsigtigt at indsætte planternes rødder i substratet. Brug akvarieværktøjer som pincet for at undgå at forstyrre substratet. Arranger planterne efter dit design, og sørg for, at rødderne er godt dækket for at fremme stabil vækst.

Vedligeholdelse

   Overvåg regelmæssigt vandparametrene og udfør rutinemæssige vandskift for at opretholde et sundt akvariemiljø. Diversa NutriPlant kræver ikke udskiftning i flere år, men kan kræve supplering med flydende gødning eller rodtabs afhængigt af de specifikke plantebehov.

 

Fordele ved produktet

Næringsrig formel:

   Leverer alle de essentielle næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst, hvilket reducerer behovet for yderligere gødning.

Fremmer sund plantevækst:

   Stimulerer roduvikling og forbedrer næringsstofoptagelsen, hvilket fører til sundere og mere levende planter.

Forbedrer vandkvaliteten:

 Fungerer som et naturligt filter og understøtter gavnlige bakterier, der hjælper med at opretholde rene vandforhold.

Nem at bruge:

 Klar til brug uden forbehandling, hvilket gør det bekvemt for både begyndere og erfarne akvarister.

Alsidigt:

   Velegnet til en række akvarieopsætninger og kompatibelt med mange ferskvandsplanter.

Langtidsholdbart:

 Effektivt over lang tid og giver en vedvarende frigivelse af næringsstoffer, hvilket reducerer behovet for hyppige substratudskiftninger.

Ulemper ved produktet

Indledende omkostninger:

   Diversa NutriPlant 5L kan være dyrere sammenlignet med grundlæggende grus eller sand, hvilket kan være en overvejelse for budgetbevidste akvarister.

Potentiel uklarhed:

   Hvis det ikke håndteres omhyggeligt under installationen, kan substratet forårsage midlertidig uklarhed af vandet, som kan tage tid at sætte sig.

Begrænset til ferskvandsbrug:

   Designet specifikt til ferskvandsakvarier og er ikke egnet til marine- eller brakvandsmiljøer.

Næringsstofudtømning over tid:

   Selvom substratet giver en langsigtet næringskilde, kan det efterhånden kræve supplering afhængigt af de planter, der dyrkes.

Kompatibilitetsproblemer:

   Ikke alle plantearter kan trives i dette substrat; visse planter med specifikke substratkrav kan kræve yderligere justeringer eller alternative substrater.

Ved at følge denne vejledning kan du effektivt bruge Diversa Nut

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode