Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 29/10 kl. 10:00
149,95 kr.
Exo Terra Bearded Dragon food Adult - 250g
search
search
  • Exo Terra Bearded Dragon food Adult - 250g
149,95 kr.

Exo Terra Bearded Dragon food Adult - 250g

EX-PT3217

Bløde foderpiller til din voksne skægagame, fremstillet med nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet.

Pellets specielt designet til at sikre, at skægagamer får en afbalanceret og næringsrig kost, der støtter både deres sundhed og trivsel på lang sigt.

Med et højt indhold af essentielle vitaminer og mineraler giver foderet din skægagame alt, hvad den har brug for til at opretholde optimal vækst, energi og livsglæde. 

De bløde og letfordøjelige foderpiller er udviklet til at imødekomme ernæringsbehov, som voksne skægagamer har.

Denne unikke formel er lavet for at sikre, at dit dyr får den rette kombination af næringsstoffer, som støtter dens knogler, hud og generelle velvære. 

Husk altid at give din skægagame frisk vand dagligt, og varier gerne dens kost med friske grøntog insekter.

På lager i Viborg

Nem og praktisk foderpille til voksne skægagamer.

Exo Terra Soft Pellets Adult Bearded Dragon-foder er nøje sammensat for at give din skægagame en afbalanceret og næringsrig kost, som støtter dens sundhed og trivsel på lang sigt.

Foderet indeholder naturlige plantebaserede ingredienser, der opfylder den daglige ernæring, dyret har brug for.  

Exo Terra’s foder til voksne skægagamer er beriget med de rette mængder af vitaminer, mineraler og aminosyrer, som bidrager til optimal vedligeholdelse af din skægagames knogler, hud og generelle sundhed.

Fodervejledning:

Server foderpillerne dagligt sammen med friske grøntsager og insekter. Sørg for at fjerne overskydende mad ved slutningen af dagen og rengør foderskålen. Husk altid at have frisk og rent vand tilgængeligt.

Vigtigt:

Skægagamer bør ikke fodres med frugtjuice eller frugt, da deres kost primært skal bestå af grøntsager, insekter og foderpiller for at opretholde en korrekt ernæringsbalance.

Ingredienser:

Dehydreret lucernemel, fiskemel, hvedemel, hvedeglutenmel, risskaller, tørret regnorm, fiskeolie, tekstureret sojaprotein, risklid, tørret limabønne, calciumcarbonat, dicalciumphosphat, salt, vitaminer og mineraler m.m.

Analytiske bestanddele:

Råprotein (min): 30,0 %, Råfedt (min): 4,0 %, Råfiber (maks.): 12,0 %, Fugtighed (maks.): 13,0 %, Calcium (min): 0,8 %, Calcium (maks.): 1,2 %, Fosfor (min): 0,5 %, Vitamin A (min): 20.000 IE/kg, Vitamin D3 (min): 10.000 IE/kg.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode