Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 24/09 kl. 10:00
89,95 kr.
Exo Terra Buffalo Worm Feeder
search
search
  • Exo Terra Buffalo Worm Feeder
  • Exo Terra Buffalo Worm Feeder
  • Exo Terra Buffalo Worm Feeder
89,95 kr.

Exo Terra Buffalo Worm Feeder

EX-PT2808

Med denne ormeskål giver du dine krybdyr mulighed for at se deres mad (melorme), den specialdesignede kantring forhindrer melormene i at slippe ud af skålen under fodringen. Vitamin- og mineraltilskud kan nemt tilsættes til retten, og eventuelt overskydende pulver kan derfor genbruges. Exo Terra Worm skålen er konstrueret i to dele for at lette rengøringen.

Rengøres nemt med varmt vand, en børste eller svamp, Anbefaler ikke der bruges opvaskemaskine til rengøring.

Fordelene ved denne skål er :

-Intet rod

-Sparer på værdifulde kosttilskud

-Specielt designet kantring forhindrer flugt under fodring

-Naturligt udseende

-Nem at rengøre

Sidste elementer på lager

Melorme skal holdes tilbage, når de placeres inde i terrariet. Hvis ikke, vil de hurtigt slippe ved at grave sig ned i underlaget. Der vil de forblive skjult, indtil de kan forvandles til en uspiselig bille når de ikke at forvandle sig til biller vil de sandsynligt gå hen og simpelthen dø, og deres nedbrydende exoskeletter skaber en masse bakterier der er og kan være skadelige for dine reptiler. Exo Terra Worm Feeder forhindrer melorme i at undslippe, samtidig med at de forbliver synlige for terrariets beboere.

Så ved brug af denne type skål undgår du en masse unødvendig rengøring du sikre også at dyret finder hver eneste orm og derfor er der mindre madspild.

Der kan også nemt tilføjes vitaminer til dine foderdyr, som der heller ikke er den del spild af, da det ligger i skålen og derfor også kan bruges et par gange.

Så leder du efter en løsning der gør det let for dig og dit krybdyr, så er her en komplet løsning der afhjælper madspild og unødig rengøring samt hjælper dit dyr til lettere at kunne se og spise sin mad.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode