Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 10/09 kl. 10:00
699,95 kr.
Reptile Systems PRO Zone 3 (12% UV)
search
search
  • Reptile Systems PRO Zone 3 (12% UV)
  • Reptile Systems PRO Zone 3 (12% UV)
699,95 kr.

Reptile Systems PRO Zone 3 (12% UV)

RS-120031

Letvægts enkeltrørsenhed med indbygget reflektor.

Fås i:

  • 24W
  • 39W
  • 54W
Watt Størrelse: 24W / 570mm (699,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Eco T5 Enhed Zone 3:

Denne lette enkeltrørsenhed med indbygget reflektor kombinerer en Reptile Systems HOT5 lampe med en pålidelig, elektronisk, flimmerfri ballast enhed i én praktisk pakke. Den har en 103° aftagelig reflektor, der giver en kraftig bred spredning af lys takket være dens ubelagte, stærkt reflekterende overflade og tilbyder nogle af de bedste resultater opnåelige for en enhed af denne type.

Reptile Systems lamper er designet til at efterligne sollyset så tæt som muligt for at producere en fuldspektrumlampe med afbalancerede mængder af UVA og UVB, samtidig med at de producerer fremragende naturlige farver. Vi har anerkendt behovet for god kvalitets UV-belysning, for at reptiler kan omdanne dette til D3 vitamin gennem en række kemiske processer. Denne proces er selvregulerende og er essentiel for, at reptiler kan optage calcium fra deres kost, hvilket eliminerer risikoen for metabolisk knoglesygdom.

Den mest moderne og oplyste måde at udarbejde UV-kravene til din reptil på er ved at bruge Ferguson-zonerne. Disse zoner er opdelt i UV-krav og naturlige solbadeegenskaber for udvalgte arter. Find din dyreart på diagrammet, eller en der tæt minder om dens adfærd, og dette vil vise dig den zone, du har brug for.

Denne information kan nemt findes på vores emballage for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for dig og dit dyr. Vores diagrammer giver dig korrekte afstandsværdier for dine solbadepladser. 

Eco T5 enheden leveres med et monterings sæt, linkkabel, lige stik og strømledning.

Eco T5 enheden kan forbindes sammen ved hjælp af daisy chain eller lige stik op til maksimalt ti andre kompatible enheder, hvilket gør det ideelt for holdere med store eller flere terrarier. IP50 er klassificeret til tørre terrarier eller kan monteres på toppen af mesh-top enheder med fremragende resultater.

Eco T5 enheden fås i følgende størrelser:

  • 24W - 570mm
  • 39W - 870mm
  • 54W - 1170mm

Er IKKE kompatibel med Reptile Systems T5 New Dawn LED, men den er egnet til alle standard T5 fluorescerende reptil- og fuglelamper.

Den har 2 års garanti for at give dig ro i sindet.

Specifikationer

ean13
3443981200316

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode