Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 24/09 kl. 10:00
899,95 kr.
Arcadia LUMENIZE PRO T5 6% Forest UVB KIT
search
search
  • Arcadia LUMENIZE PRO T5 6% Forest UVB KIT
  • Arcadia LUMENIZE PRO T5 6% Forest UVB KIT
899,95 kr.

Arcadia LUMENIZE PRO T5 6% Forest UVB KIT

AR-RARLZ24F

Arcadia Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er en førsteklasses belysningsløsning designet til krybdyr, der kræver moderat UVB-eksponering.

Det slanke og energieffektive armatur leveres med et højtydende T5 UVB-rør, som sikrer optimale lys- og UVB-niveauer for naturlig optagelse af D3 vitamuin.

Sættet inkluderer et 6% UVB-rør, en kvalitetsreflektor og en strømbesparende controller, der sikrer pålidelig ydeevne.

Perfekt til terrarier, det giver en naturlig UVA og UVB-kilde, der er vigtig for optagelsen og omdannelsen af kalk til knogler.

Nem at montere og smart med sin indbyggede styring der kan kontroleres via app.

Læs mere neden for om disse funktioner.

Monis anbefaler
Watt Størrelse: 24W / 570mm (899,95 kr.)
Normal levering 4-10 dage.

Den uiltimative belysningsløsning til krybdyr

Arcadia Lumenize Pro T5 6% UVB Kit repræsenterer et betydeligt fremskridt inden for krybdyrspleje, ved at levere en balanceret og effektiv UVB-kilde, der imødekommer dine krybdyrs specifikke behov.

Dette kit er designet med moderne krybdyrsnørder og tilbyder en blanding af banebrydende teknologi og brugervenlighed, der sætter en ny standard i branchen.

Krybdyr, især dem i fangenskab, kræver præcise lysforhold for at trives.

UVB-lys er essentielt for deres kalciumoptag og forhindrer lidelser som metabolisk knoglesygdom.

Arcadia Lumenize Pro T5 6% UVB Kit sikrer, at dine krybdyr modtager den korrekte mængde UVB, der efterligner deres naturlige miljø og fremmer deres sundhed og velvære.

En af de fremtrædende egenskaber ved dette kit er inklusionen af et højtydende T5 UVB-rør, der leverer konsistente og optimale niveauer af UVB-stråling.

6% UVB-output er ideel til arter, der kræver moderat UVB-eksponering, såsom daggekooer, skildpadder og andre krybdyr der lever i delvis skygge i skovbunden.

Pæren er designet til at opretholde sit UVB-output over tid, hvilket sikrer, at dine krybdyr nyder godt af en stabil og pålidelig lyskilde.

Derudover leveres kittet med en god reflektor på armaturet der maksimerer UVB-rørets effektivitet.

Denne reflektor sikrer, at lyset fordeles jævnt i hele terrariet, hvilket giver krybdyrene den nødvendige eksponering, uanset hvor de befinder sig i deres habitat.

Dette er særligt fordelagtigt for store terrarier eller terrarier i flere niveauer, hvor lysfordeling ofte kan være en udfordring.

Avancerede funktioner til forbedrede forhold i terrariet.

Arcadia Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er mere end blot en lyskilde; det er en omfattende løsning designet til at gøre krybdyrspleje lettere og mere effektiv.

En af de vigtigste innovationer er integrationen med Lumenize-appen, som giver fuldkontrol over din hvordan lyset skal tænde og slukke.

Lumenize-appen giver dig mulighed for at kontrollere op til 50 lamper fra en enkelt enhed, hvilket giver fleksibilitet og præcision i håndteringen af dine krybdyrs belysningsbehov.

Du kan justere intensiteten, planlægge tænd- og sluk-tider, og endda simulere naturlige lyscyklusser, såsom solopgang og solnedgang.

Dette niveau af kontrol er afgørende for krybdyr, da det hjælper med at replikere deres naturlige miljø og understøtter deres døgnrytme, hvilket fører til sundere og mere aktive dyr.

Derudover tilbyder appen sæsonbestemte justeringer, der giver dig mulighed for at efterligne de ændringer i dagslys timer, der opstår i løbet af året.

Dette er særligt vigtigt for arter, der gennemgår brumation eller dvaletilstand, da det hjælper med at efterligne disse naturlige cyklusser.

Ved at justere lyscyklusserne, så de matcher årstiderne, kan man fremme naturlig adfærd.

En anden innovativ funktion ved Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er energieffektiviten.

Kittet er designet til at reducere energiforbruget med op til 30%, hvilket gør det til et miljøvenligt valg, der også sparer på elregningen.

På trods af det lavere energiforbrug er der ingen kompromis på ydeevnen, med kittet der leverer den samme høje kvalitets belysning, som Arcadia er kendt for.

Nem installation og vedligeholdelse

Arcadia Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er designet med brugeren i tankerne og tilbyder enkel installation og nem vedligeholdelse.

Kittet inkluderer alle nødvendige komponenter, såsom UVB-rør, reflektor og monteringsbeslag, så man kan komme i gang med det samme.

Installationsprocessen er enkel, selv for dem med minimal erfaring i opsætning af krybdyrsbelysning.

Når først det er installeret, kræver kittet minimal vedligeholdelse.

Armaturet er bygget i højkvalitets komponenter  somer bygget til at holde, med UVB-røret designet til at opretholde sit output over tid.

Når det bliver tid til at udskifte røret, er kittet designet til at gøre denne proces så let som muligt. Armaturet er intuitivt og tillader hurtige og problemfrit rørskifte, hvilket reducerer risikoen for utilsigtet skade.

Derudover er kittet bygget til at kunne holde også i fugtige miljøer som der er typiske i krybdyrsterrarier.

Komponenterne er vandtætte i henhold til IP65-standarden, hvilket sikrer, at de forbliver funktionelle og sikre, selv ved meget en høj luftfugtighed.

Dette gør at investeringen selv om den er dyr vil holde mange år og sikre god belysning for dine dyr.

Fremme af naturlig adfærd gennem overlegen belysning

Krybdyr kan være meget følsomme over for deres miljø, og lys spiller en afgørende rolle i deres daglige liv.

Arcadia Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er designet til at støtte naturlig adfærd ved at levere det rette lysspektrum og intensitet.

Det fuldspektrede lys, kombineret med UVB, hjælper med at stimulere naturlige adfærdsmønstre som aktivitet, appetit og parringslyst.

Muligheden for at kontrollere lyscyklussen gennem Lumenize-appen forbedrer dette yderligere ved at lade dig simulere naturlige dag- og natcyklusser.

Dette er særligt vigtigt for arter, der er aktive på bestemte tidspunkter af dagen, da det sikrer, at de har de rette betingelser for at trives.

Ved at efterligne deres naturlige habitat kan du skabe et miljø, der understøtter deres fysiske og psykiske sundhed.

Herunder kan du se en anbefaling fra Arcadia på hvordan armaturet bør indstilles ud fra hvilket dyr der skal have lys.

Anbefaling af instillinger af lumenize armaturet

App styret via bluetuth.

ProT5 med LumenIZE® fra Arcadia Lumenize er et smart UVB-belysningssystem designet til at efterligne den naturlige døgnrytme for krybdyr.

Via LumenIZE®-appen kan brugere kontrollere T5 UV-B kits, skabe tilpassede solopgangs- og solnedgangscyklusser, sæsonbetonede lysændringer og endda justere UV-indeks-værdier.

Appen forbindes via Bluetooth, hvilket muliggør præcis kontrol og programmering.

Systemet er vandtæt (IP65-standard), energieffektivt (op til 30 % besparelser) og inkluderer funktioner som dæmpning og batteribackup for at opretholde indstillinger under strømafbrydelser, hvilket sikrer optimal dyrevelfærd og nem betjening.

Download appen via app store eller ved at scanne qr koden her:
APP-QR-Code-Apple.jpeg

En forpligtelse til kvalitet og innovation

Arcadia er et mærke kendt for sin forpligtelse til kvalitet og innovation, og Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er ingen undtagelse.

Hver komponent er fremstillet efter de højeste standarder, hvilket sikrer pålidelig ydeevne og lang levetid.

Integrationen af moderne teknologi, såsom Lumenize-appen, afspejler Arcadias dedikation til at forblive i spidsen inden for krybdyrshold.

Virksomhedens fokus på innovation går ud over blot produktdesign.

Arcadia er også engageret i at uddanne krybdyrsejere om vigtigheden af korrekt belysning og dens indvirkning på krybdyrssundhed.

Lumenize Pro T5 6% UVB Kit er en del af denne bredere mission om at forbedre krybdyrshold over hele verden, hvilket gør det lettere for ejere at tilbyde det bedst mulige miljø for deres dyr.

Er Arcadia Lumenize UVB kits det rette valg for dine dyr?

Selv om Arcadia Limenize virker som det perfekte valg for dine dyr er der også altid en bagside man skal være opmærksom på.

For at anvende Arcadia Lumenize skal man huske at UVB lys ikke har samme styrke som rigtig sollys, det betyder at det uvb lys som dyrene udsættes for ikke kan være optimalt i den periode hvor dyrene optager varme og søger lyset.

Det er derfor vigtigt at kende dine dyrs normale adfærd og sørge for at uvb lyset er tilpasset til arten ud fra dyrets behov.

Her kan man læse en test af Arcadia Lumenize hvor der analyseres på en skægagame og hvorfor lumenize måske ikke er den perfekte løsning til netop denne art.

Artiklen kan læses her.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode