Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 10/09 kl. 10:00
139,95 kr.
Reptile Systems - White Halogen ECO Basking Spot
search
search
  • Reptile Systems - White Halogen ECO Basking Spot
  • Reptile Systems - White Halogen ECO Basking Spot
  • Reptile Systems - White Halogen ECO Basking Spot
139,95 kr.

Reptile Systems - White Halogen ECO Basking Spot

SR-123006

Reptile Systems Eco-Halogen White Spot er en energieffektiv pære designet til at give varme og lys til krybdyr.

Her er der tale om en ny og banebrydende måde at tænke varmepære til krybdyr der samtidig er miljøvenligt

Ved normale halogenpærer udskiftes hele pæren men her kan selve lys delen inde i pæren udskiftes hvorfor man undgår en større miljøbelastning.

Reptile Systems Eco-Halogen White Spot giver en god fordeling af varmen og lyset efterligner det naturlige sollys dog uden uvb lys.

I og med at man kan skifte pæren i selve lampehuset kan man nemt skifte til en højere watt da lampehuset er det samme for alle varianter.

Reptile Systems Eco-Halogen White Spot fåes i 25W, 50W, 75W og 100W, og er dæmpbar.

Monis anbefaler
Watt Størrelse: 25w (139,95 kr.)
På lager i Viborg

Hvad er Reptile Systems Eco-Halogen White Spot for en pære?

Reptile Systems Eco-Halogen White Spot Lamp revolutionerer varme inden for krybdyr med sit energieffektive og miljøvenlige design.

Denne innovative pære leverer et lyspektrum, der efterligner naturligt sollys, hvilket er en vigtig faktor for korrekt krybdyrshold.

Traditionelle glødepærer er mindre effektive, forbruger mere energi og kræver hyppigere udskiftninger.

I modsætning hertil tilbyder Eco-Halogen White Spot Lamp en fantastisk løsning, der fremmer sundere adfærd hos krybdyr og samtidig minimerer miljøpåvirkningen.

Har Reptile Systems Eco-Halogen White Spot en længere levetid?

Det revolutionerende ved Reptile Systems Eco-Halogen White Spot pære er markant længere levetid.

Måden dette opnåes på er ved at man i denne pære kan udskifte selve varmedelen i pærehuset hvorfor at pæren bliver billigere i drift og samtidig får pæren en markant længere levetid end normale halogenpærer.

På denne måde sikre man en mindre miljøpåvirkning end ved normale halogenpærer hvor man smider hele pæren væk når den springer.

Normale halogenspots indeholder metal og glas der skal skills ad når pæren springer, dette kræver en del energi for at kunne sortere affaldet korrekt.

Ved Reptile Systems Eco-Halogen White Spot kan den indvendige halogen del udskiftes nemt og derved vil påvirkningen af miljøet blive markant mindre.

På denne måde sikrer man en mindre miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med den nødvendige varme som krybdyr har brug for.

Hvordan er varme og lysfordeling i Reptile Systems Eco-Halogen White Spot og er den energieffektiv?

Eco-Halogen White Spot er designet til maksimal energieffektivitet.

Pæren producerer højere niveauer af lys og varme, mens den forbruger mindre strøm sammenlignet med traditionelle halogenpærer.

Dette betyder lavere energiomkostninger og et reduceret CO2-aftryk.

Energieffektiviteten sikrer, at pæren ikke kun er giver den nødvendige varme til krybdyr, men også er miljøvenlig, idet pæren samtidig reducere det samlede energiforbrug derved udledningen af drivhusgasser.

Eco-Halogen White Spot har kvartsglas, der sikrer en effektiv fordeling af både varme og lys.

Kvartsglasset sikrer en mere jævn fordeling af både varme og lys hvilket betyder at i stedet for at varmen og lyset kommer i en lige stråle, bliver det i stedet spredt mere jævnt ud over det dyr der skal opvarmes.

Hvis ikke selve pærehuset var udstyret med glas foran men med net som man ser ved andre producenter af denne type pærer vil varmen blive mere koncentreret og filtreringen af IRB vil ikke ske på samme måde.

IRB er infrarøde B stråler lidt på samme måde som der inden for UV lys findes UVB stråler, disse stråler kan hvis der er forhøjede værdier virke dehydrerende for dyrene og kan potentielt skade dem på sigt.

Ved at benytte kvartsglas foran pæren filtreres IRB stråler fra og niveauerne i forhold til naturligt lys opnåes.

På denne måde får man derved en bedre varme og lysfordeling som sikrer optimal opvarmning af de dyr som har behov for dette.

Som andre halogen pærer udsender Eco-Halogen White Spot UVA stråler i mindre grad, det er vigtigt at understrege at dette ikke kan erstatte UVB/UVA rør eller pærer men kan hjælpe til at give mere UVA til dyret.

UVA lys giver mere aktivitet, større appetit og lyst til at formere sig, samtidig stimulerer UVA lys også det 3. øje hos nogle krybdyr.

Hvilken størrelse fåes Eco-Halogen White Spot i og kan den dæmpes?

Reptile systems Eco-Halogen White Spot fåes i 25W, 50W, 75W og 100W, hvilket gør at der bør være en pære til alle opsæt af terrarier.

Derudover er pæren dæmpbar hvilet betyder at man kan sætte eksempelvis en dimming termostat foran denne pære og på den måde kontrolere temperaturen.

Det betyder at Reptile systems Eco-Halogen White Spot sagtens kan erstatte de traditionelle halogenpærer som man eller har brugt.

Herudover er Reptile systems Eco-Halogen White Spot mere energieffektiv grundet sin konstruktion hvorfor man bør overveje om man kan gå ned i watt frem for op i watt når man vælger udskiftningspærer.

Det er vigtigt også at huske at lampehuset for en 25W pære er det samme som for 50, 75 og 100W så skulle man ramme forkert kan man blot købe en ny inderpære der kan købes som løsdele her på shoppen også.

Hvordan samler og bruger man Reptile systems Eco-Halogen White Spot?

At samle Reptile systems Eco-Halogen White Spot halogenpærer er enkelt.

Lampen består af tre hoveddele: keramikfatningen, pæren og lampehovedet.

Disse komponenter passer perfekt sammen, hvilket gør lampen let at installere i enhver belysningsenhed.

Det er vigtigt at håndtere og samle pæren omhyggeligt.

Når pæredelen skal monteres i fatningen er det vigtigt at bruge det medfølgende skum for at undgå at røre pæren med fingrene.

Fedtet fra fingrene vil forkorte levetiden på pæren kraftigt da dette vil komme til at koge og derved gøre at pæren springer.

Ved at samle og behandle komponenter korrekt ved samling af pæren vil man sikre at leveriden på pæren bliver lang og at varmefordelingen bliver optimal.

Hvordan er de miljømæssige fordele ved Reptile systems Eco-Halogen White Spot pære?

Traditionelle glødepærer er ikke kun ineffektive, men har også en kortere levetid end denne type pærer, hvilket fører til hyppigere udskiftninger og dermed mere affald.

Konstruktionen af Eco-Halogen White Spot pære giver pæren længere levetid hvilket betyder at færre pærer ender på genbrugsstationen.

På denne måde sikrer man ikke kun mindre affald, man mindsker også mindre energiforbrug i forhold til genbrug af produktet.

Ved en almindelig halogen pære vil hele pæren blive kasseret og dermed skal glas, metal og keramik sorteres fra hinanden.

Ved Eco-Halogen White Spot pære skiftes selve pære delen ud som kan købes som løsdel og dermed sikrer man en mindre miljøpåvirkning.

Ud over en mindre miljøpåvirkning så har pæren også et lavere energiforbrug sammenlignet med lignende pærer kontra den varme som den giver.

Eco-Halogen White Spot Lamp forbruger mindre strøm, mens den leverer overlegent lys og varme, hvilket hjælper med at sænke det samlede energiforbrug.

Denne reduktion i energiforbrug fører til mindre udledning af drivhusgasser, hvilket bidrager til kampen mod klimaforandringer.

Energieffektive produkter er essentielle for at reducere CO2-aftrykket, og Eco-Halogen-lampen er et glimrende eksempel på, hvordan innovativt design kan føre til betydelige miljømæssige fordele.

Ud over alle de nævnte fordele i forhold til udskiftning af pære delen og den højere energieffektivitet så holder intet evigt.

Derfor er Eco-Halogen White Spot Lamp fremstillet af materialer, der er lettere at genanvende sammenlignet med traditionelle pærer.

Denne genanvendelighed forbedrer yderligere produktets miljøvenlige profil, idet hver komponent kan genbruges eller omdannes, hvilket reducerer behovet for nye råmaterialer.

Reptile systems Eco-Halogen white spot pære er testet og du kan læse mere her.

Ifølge den omfattende rapport af Tomas Kas LTD overgår Eco-Halogen White Spot Lamp mange traditionelle belysningsløsninger på flere nøgleområder.

Rapporten fremhæver lampens overlegne lysintensitet, som mere præcist matcher naturligt sollys, hvilket er essentielt for krybdyrs evne til at fordøje og optage varme.

Rapporten understreger også lampens effektivitet i at omdanne elektrisk energi til lys og varme, hvilket sikrer optimal ydeevne med minimal energispild.

Herudover bemærker rapporten også, at lampens design minimerer risikoen for overophedning, hvilket kan være tilfældet i forbindelse med andre typer af halogenpærer.

Brugen af højkvalitets kvartsglas forbedrer ikke kun den mængde af lys der kommer gennem glasset, men sikrer også at holdbarheden er i top, hvilket gør Eco-Halogen-lampen til et pålideligt valg til langvarig brug.

Sammenlagt får man her en pære der er fantastisk til stort set alle formål og som giver bedre og mere energieffektivt lys end andre mærker på markedet.

Læs rapporten fra Thomas Griffiths online her.

Du kan også læse om et tilsvarende produkt uden kvartsglas foran men med net og hvorfor at kvartsglasset faktisk er vigtigt for pærens funktion.

Denne rapport fra Dr. Sarina Wunderlich kan du læse online her.

Specifikationer

ean13
3443981230061

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode